,
HRN Ajans Tanıtım Yazısı ve Backlink Kaynağınız
02
Şubat 2020

Search Engine Optimization (SEO) yani daha yaygın ismiyle "Arama Motoru Optimizasyonu" her site için gerekli olan ve Google tarafından tanınabilmeniz için zaruri olan işlemlere verilen isimdir. Webmasterlar tarafından "SEO Çalışması" olarak isimlendirilen bu işlemler, arama motorlarının size ait olan siteyi tanıması ve diğer sitelerle birlikte arama motoru sonuçlarında sıralamasına doğrudan etki etmektedir. 

Bu alanda uzman birisi tarafından yapılması gereken SEO Çalışması, arama motorlarının kendilerine ait olan algoritmasına göre değişik teknikler ve taktikler ile yapılmaktadır. Bundan dolayı da yapılacak en ufak hatanın kötü sonuçları ortaya çıkaracağından emin olabilirsiniz. Yapılan bu SEO Çalışması neticesinde İnternet siteniz ilgili kelimelerde Google, Yandex ve Bing gibi büyük arama sitelerinde üst sıralarda çıkmaya başlayacaktır. 

Bu işlemler aynı zamanda Web sitenizin temel özelliklerinin ortaya çıkması için yapılan site içi seo ve site dışı seo olmak üzere çeşitli aşamalarla yapılmaktadır. Bu aşamaların her biri kalıcı etki oluşturacağından dolayı atılan adımların oldukça iyi bir şekilde planlanması ve dikkatli atılması gerekmektedir. Bu anlamda HRN Ajans olarak 2012 yılından beri yaptığımız birbirinden başarılı çalışmalarla birlikte büyük bir kitleye yardımcı olmaya devam ediyoruz. Gerek teknik alt yapımız gerekse profesyonel çalışma arkadaşlarımızla birlikte sitenizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.